Имате ли помещение, на което винаги сте искали да придадете повече живот?

22 февруари 2020
Имате ли помещение, на което винаги сте искали да придадете повече живот?

Случвало ли ви се е след освежаване или ремонт, в който сте вложили толкова желание и усилие, на помещенията в дома, да им липсва все още нещо – детайл или акцент, който да им вдъхне повече живот или индивидуалност?. Без значение дали става въпрос за всекидневна, спалня или коридор. То е като липсваща подправка, която да предаде точната нотка на любимия вкус.

Предлагаме ви именно липсващото парче от пъзела - акцент и стилна декорация, които ще изразят Вашата индивидуалност, вдъхвайки повече живот и настроение.

Декоративни картини за стена от Porto.de.arte ще променят изцяло усещането за истински стил и уют на всяко от помещенията, в които ги поставите, като същевременно ще изразят именно Вашия облик и индивидуалност.


Модерно изкуство създадено с последни технологии1 февруари 2022

Всички детайли по създаването и изработката на артикули Porto.de.arte, както и идеята за проекта.

прочети още
Вземете до 40% отстъпка при покупка на декоративни пана за заведения, хотели и клубове.22 февруари 2020

Направете помещението на Вашият бизнес различно, оригинално и модерно с картини за стена от Porto.de.arte. Живите и наситени цветове на вдъхновяващите ни арт произведения, ще впечатлят всички Ваши клиенти и няма да бъдат подминати.

прочети още
Тенденции в интериора на ресторанти, заведения и клубове през 2022.22 февруари 2021

При интериорният дизайн за ресторанти, клубове и различни заведения могат да бъдат видени едни от най-интересните решения. И това съвсем не е случайно - там интериора печели пари. Обстановката и атмосферата продават.

прочети още