Доставка

 

След като финализирате поръчката си, производството на картината започва в следващите 24 часа, като в следващите 1-2 работни дни ще бъде опакована и изпратена. Обикновено поръчката Ви може да пристигне до Вас за от 48 до 72 часа в рамките на страната, като изключение са период с национални празници.

 

Доставката на всички артикули от сайта се извършва с куриерски фирми Еконт или Спиди, в цялата страна. Може да направите Вашата поръчка с доставка до офис на Еконт и Спиди или до личен адрес, като времето и цената за доставка ще претърпи промяна в зависимост до къде ще пътува поръчката Ви.

 

Всички наши потребители се възползват от отстъпка за доставката без значение дали поръчката е до офис или друг личен адрес.

 

Екипът на Porto.de.arte ще се погрижи за добрата протекция и опаковане на артикулите, и това ще е безплатно за всички наши клиенти. Всяка поръчка ще е застрахована от нас и в случай на евентуален проблем клиентите ни няма да дължат нищо или да носят каквато и да е отговорност преди заплащането на артикула. 

Ако след заплащането на поръчката Ви се окаже, че все пак има транспортен дефект, моля свържете с нас на посочените координати. Нашият екип ще е винаги на разположение. 

 

**Системата на куриерските компании е автоматично свързана с онлайн магазина на Porto.de.arte, като цената за доставка се изчислява в реално време. Не са изключени минимални отклонения от посочените цени при проблеми със системата на куриерската компания, която сте избрали като доставчик.