Доставка

 

Безплатна доставка за цялата страна до личен адрес или офис на куриер!

 

След като финализирате поръчката си, производството на картината започва в следващите 24 часа, като в следващите 1-2 работни дни ще бъде опакована и изпратена. Обикновено поръчката Ви може да пристигне до Вас за от 48 до 72 часа в рамките на страната, като изключение са период с национални празници.

 

Доставката на всички артикули от сайта се извършват с куриерска фирма Еконт Експрес, в цялата страна. Може да направите Вашата поръчка с доставка до офис на Еконт или до друг личен адрес, като времето и цената за доставка ще претърпи промяна в зависимост до къде ще пътува поръчката Ви.

Цената за доставка, която ще бъде отбелязана в сайта ни, ще е базово заложена до офис Еконт.

Всички наши потребители могат да ползват отстъпка за доставката без значение дали поръчката е до офис или друг личен адрес.

 

Екипът на Porto.de.arte ще се погрижи за добрата протекция и опаковане на артикулите, и това ще е безплатно за всички наши клиенти. Всяка поръчка ще е застрахована от нас и в случай на евентуален проблем клиентите ни няма да дължат нищо или да носят каквато и да е отговорност преди заплащането на артикула. 

Ако след заплащането на поръчката Ви се окаже, че все пак има транспортен дефект, моля свържете с нас на посочените координати. Нашият екип ще е винаги на разположение.