Изработка

Изработка

 

Всяка една картина в сайта Porto.de.arte е лимитирано и ограничено издание, отпечатваща се с ярки, и живи цветове върху висококачествено, фино изтъкано платно. Всички артикули, които виждате в нашият сайт са реални визуализации на продукта, който ще получите. Porto.de.arte не поддържа складови наличности на картините за да може да запази максимално изживяването на потребителите към артикула, и всеки наш клиент да получи негово лично производство на картината.

 

 

 

Размери

 

Всяко едно от нашите арт произведения се предлага в 2 размера: 40х60см и 60х90см. Първият размер 40х60см е предпочитан вариант за апартаменти или офиси с по-малка квадратура, а по-големия размер 60х90см е харесван и предпочитан повече за заведения, хотели, къщи и други, по-широки пространства.

 

 

 Детайли

 

За отпечатването на нашите арт картини използваме професионален, широкоформатен, 12 канален принтер EPSON с изключително широко, цветово пространство. Заедно с професионалните платна на водещи фирми в областта, ни помагат, предлаганите, авторски произведения, да са максимално впечатляващи, и реалистични.

 

 

 

След отпечатването, картините се фиксират прецизно върху, предварително изградена, дървена рамка.

Всяка една от картините е изключително детайлна и изработена прецизно в 8k резолюция на изображението (7987x5324px 300dpi) и си запазва детайлността, и в двата предлагани размера.

 

 

Опаковане, протекция и монтаж

 

Опаковането и протекцията на картините е грижа на екипът ни и вие ще получите Вашата поръчка с максимална протекция и опаковка подсигуряваща от транспортни проблеми, напълно безплатно.

Към всяка картина ще получите безплатно и необходими за закачане на стена декоративни, тънки пирончета. 

Porto.de.arte не носи отговорност ако клиентите преценят да използват друг начин за монтаж, и евентуалната повреда на артикула, ще бъде по вина на клиента.