Картина на платно Lakota's Beauty

  • Марка: Porto.de.arte
  • Кат. номер: 2405
Цена: 95,00 лв.
+ -
Моля, изберете:

"За красивият войн от племето Лакота това не беше само битка за територия. Тя беше сърцевината на тяхната идентичност и душевна сила. Тя беше изображение на красотата и волята на човешкия дух, които се превръщат в изкуство, вдъхновение и непримиримост."

 

Влезте в света на изкуството и преобразете вашето пространство в уникална галерия на вълшебство и вдъхновение. Открийте красотата и силата на модерното изкуство с нашата колекция декоративни картини за стена. Вземете сега с бърза и сигурна доставка.

Характеристики
Детайли
Характеристики
Размери
40x60cm, 60x90cm
Изработка
картина на платно (канава)
Дебелина на подрамка
2cm
UV покритие
Да
Доставка
от 24 до 72 часа
Автор
Николай Цветков
Детайли

Размери

 

Всяка една от нашите арт картини върху платно се предлагат в 2 размера: Ширина:40см х Височина: 60см или Ширина:60см х Височина:90см

 

Изработка

 

Картина на платно (канава) с детайлна 8K резолюция (7987x5324px 300dpi), отпечатана с последно поколение, лазерна технология Epson и фиксирана прецизно върху дървена рамка.

 

Дебелина на подрамка

 

Дебелината на подрамката използвана за нашите картини на канава е 2 cm.

 

UV Покритие

 

Брилянтните и наситени цветове, които имат всички картини са защитени със специално UV покритие, което предпазва картината от надраскване.

 

Доставка

 

След финализиране на поръчката, производството на картината започва в следващите 24 часа, като в следващите 1-2 работни дни ще бъде опакована и изпратена. Доставката на поръчки отнема от 24 до 72 часа, като изключение са период с национални празници и почивни дни.

 

Опаковка

 

Може да поръчате всеки един артикул с опция "Подаръчна опаковка", като се начислява 15.00 лв. към стойността. Опцията зададена под разбиране "Стандартна опаковка" е безплатна и се грижи основно за протекция на картината.

Бърза поръчка Без формалности
Вашата поръчка е приета. Очаквайте обаждане!