Тенденции в интериора на ресторанти, заведения и клубове през 2022.

22 февруари 2021
Тенденции в интериора на ресторанти, заведения и клубове през 2022.

При интериорният дизайн за ресторанти, клубове и различни заведения могат да бъдат видени едни от най-интересните решения. И това съвсем не е случайно - там интериора показва Вашето послание към клиента. Изразява Вашата индивидуалност, с която искате именно Вашият клиент да запомни уютната обстановка, в която сте му създали неповторимото усещане да се почувства специален и да се върне отново и отново там.

 

Ще разгледаме някои тенденции, които ще бъдат актуални през 2022 година. 

Най-използваните материали през тази година отново се очаква да бъдат, масивно дърво, тухла, камък и метал.

Световно известни интериорни дизайнери ще залагат основно на по-смела палитра от тъмно-лилаво, наситено зелено, млечно сиво, черно, емералд без да забравяме и синьото в различните му аспекти

 

Защо това е важно?

 

Да вземем за пример хотелите. Там интериора е едно от основните му предимства. Разбира се локацията, мястото, обслужване и цени са основен фактор, но интериора е първото нещо, което вижда, и прави впечатление на клиента.

Същото е и при заведенията. Когато човек избира място на което да отиде, за което не са му препоръчали и никога не е ходил, на първо място е атмосферата, и интериора. Те създават първото впечатление, преди да се насладят на кухнята, и да бъдат привлечени и предразположени от обслужването. 

Много интериорни дизайнери дават съвети за бизнес помещения,като ресторанти, клубове и заведения, че не е необходимо на всяка цена да е удобно и функционално, а да е впечатляващо, и оригинално. 

 

Визията е на едно от челните места, за които трябва да се помисли при създаването или ремонта на Вашето бизнес помещение. Именно те ще са първото нещо с което ще впечатлите всеки клиент и ще изразят Вашето послание към него. Именно те са красивата опаковка на това, което ще предложите на Вашите клиенти.

Картините, които предлагаме в Porto.de.arte са изцяло съобразени с най-съвременните интериорни тенденции, и ще Ви помогнат да имате желаните от Вас впечаляващ стил и индивидуалност, както и оригиналност. Всички декоративни картини които предлага Porto.de.arte , са създадени, и изработени в България единствено от български артисти.


Модерно изкуство създадено с последни технологии1 февруари 2022

Всички детайли по създаването и изработката на артикули Porto.de.arte, както и идеята за проекта.

прочети още
Имате ли помещение, на което винаги сте искали да придадете повече живот?22 февруари 2020

Случвало ли ви се е след освежаване или ремонт на някое помещение в дома, като коридор всекидневна или спалня да останат скучни и еднообразни?

прочети още
Вземете до 40% отстъпка при покупка на декоративни пана за заведения, хотели и клубове.22 февруари 2020

Направете помещението на Вашият бизнес различно, оригинално и модерно с картини за стена от Porto.de.arte. Живите и наситени цветове на вдъхновяващите ни арт произведения, ще впечатлят всички Ваши клиенти и няма да бъдат подминати.

прочети още