Модерно изкуство създадено с последни технологии

1 февруари 2022
Модерно изкуство създадено с последни технологии

Идеята с която създадохме Porto.de.arte е да създаваме продукти, които вдъхновяват и придават послание. Съсредоточени сме върху това, да създаваме стойност и артикули, които няма да оставят човек безпристрастен, които няма да бъдат подминати с бърз поглед, продукт с който може да изразиш себе си или да подариш емоция. 

 

Целта ни е да създаваме изкуство, което да съчетае посланието с модерния прочит на днешното време, но запазвайки в себе си нотка от изминали или сюрреалистични векове.

 

Без да създават усещането на някоя прашна картина забравена в стария, студен килер, артикулите ни се създават изцяло ръчно тук в България, с последна технология 32 инчови таблети и компютри Mac, които ни помагат да създадем и придадем всеки един детайл в тях. 

 

След финалната изработка на всяка картина, която трае около няколко месеца, се отпечатва тук в гр. Пловдив. с професионален, широкоформатен, 12 канален принтер EPSON с изключително широко, цветово пространство, което прави финалния резултат впечатляващ. След отпечатването, върху изработената картина се нанася фин UV лак, който предпазва дълбоките и ярки цветове, години наред.

 

 

Още детайли за изработката може да видите в секция “Изработка”.


Имате ли помещение, на което винаги сте искали да придадете повече живот?22 февруари 2020

Случвало ли ви се е след освежаване или ремонт на някое помещение в дома, като коридор всекидневна или спалня да останат скучни и еднообразни?

прочети още
Вземете до 40% отстъпка при покупка на декоративни пана за заведения, хотели и клубове.22 февруари 2020

Направете помещението на Вашият бизнес различно, оригинално и модерно с картини за стена от Porto.de.arte. Живите и наситени цветове на вдъхновяващите ни арт произведения, ще впечатлят всички Ваши клиенти и няма да бъдат подминати.

прочети още
Тенденции в интериора на ресторанти, заведения и клубове през 2022.22 февруари 2021

При интериорният дизайн за ресторанти, клубове и различни заведения могат да бъдат видени едни от най-интересните решения. И това съвсем не е случайно - там интериора печели пари. Обстановката и атмосферата продават.

прочети още