За нас

 

Porto.de.arte e онлайн магазин за вдъхновяващи арт произведения върху платно. Portо.de.arte събира на едно място съвременното изкуство, със съвершен дизайн и качествена изработка на картини върху канава-пано.

 

Екипът на Portо.de.arte е творчески, иновативен и креативен, който с много любов към изкуството създава бутикови картини подходящи за Вашият интериор - в дома, офиса, заведение и др. Начинът да изразите себе си чрез пристанище от цветове и да предадете уют навсякъде около Вас.

 

 

Създаваните от нас декоративни картини намират приложение в интериорния дизайн, подходящи за декорация на стена навсякъде във Вашият дом, хол, офис, ресторант, клуб, хотел и други. Декоративните пана за стена са и перфектният подарък за всякакъв повод. Картините предлагани от нас са с разнообразни мотиви и вдъхновения - картини природа, картини любов, картини с пейзажи, които ще дадат живот на всяко едно помещение, в което ги поставите.

 

Произведенията, които са представени в сайта са изцяло авторски, произведени в България. С всяка една поръчка от Porto.de.arte подкрепяте Български артисти и купувате изцяло Български продукт.

 

Нашата мисия..

 

 

Основната идея, с която създадохме онлайн магазина Porto.de.arte e да бъде предложено нещо различно на хората... не просто декорация, а нещо което няма да подминат. Модерни и красиви картини на Български автори, които ще задържат вниманието на всеки. Във всяка една картина в сайта ще откриете самостоятелна идея, послание, комбинация от наситени цветове, детайлност и прицизност в най-малките детайли на изработка.

 

Стремим се да покажем един по различен поглед към изкуството. Картини на канава, който говорят сами за себе си. Нашата основна цел е да предоставим на потребителите си достъпни, креативни картини на канава-платно с необятна красота и дизайн да изразиш себе си навсякъде. Декоративни картини, който вдъхновяват, ще създават емоция и ще могат да достигнат до Вас лесно, и на достъпна цена, това е нашата мисия.

 

 

ПАРТНЬОРИ

 

 

Премиум мобилни аксесоари - Tuningphone

Новият бранд за премиум мобилни аксесоари Tuningphone.com са наши официални партньори. При тях може да намерите бутикова колекция мобилни аксесоари, като кейсове, протектори и калъфи за най-търсените и желани смартфони на пазара.

Вижте повече на www.tuningphone.com​

 

 

Качествени счетоводни услуги и помощ за стартиращ нов бизнес - Рекс Консултинг Пловдив

Когато става дума за стартиращ бизнес и качествени счетоводни услуги, винаги се доверяваме на нашите партньори от Рекс Консултинг Пловдив

Вижте повече на www.rexplovdiv.com

 

 

Поддръжка и авточасти - Метропол-П

Качествената поддръжка на автомобила и надеждните авточасти са в основата на нашите партньори от Метропол-П

Вижте повече на www.metropol-p.com

 

 

Почистване от друго измерение! - Роботи за почистване от Robomax.bg

Когато става дума за чист дом или офис, без колебание винаги се доверяваме на нашите партньори от Robomax

Прахосмукачки роботи от най-качествено и развито поколение на най-добрата пазарна цена. 

Вижте повече на www.robomax.bg